یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

وب فول رایگان

جدیدترین مطالب

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

برای استفاده از وی پی اس در start این رو سرچ کنید : remote Desktop connection
یه اینتر بزن
بعد در قسمت computer ادرس وی پی اس تون رو بنویسید
بعد یه صفحه باز میشه که یوزر پسورد میخواد
یوزر پسوردو بزن و صبر کن تا لوگین کنه
بعد یه محییط شبیه ویندوز باز میشه که میتونی از امکاناتش استفاده کنی

امتیاز : نتیجه : 1 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5


"SS

SS Screen Capture 015 300x185 هاست رایگان خارجی

سایت هاست خارجی بصورت رایگان

آدرس سایت

www.000webhost.com

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


معرفی چندین سرویس هاست نا محدود رایگان : خارجی

درود :


تمامی این سرویس ها خوب و معتبر و قابل اعتمادند : می تونید از همه شون استفاده کنید...




1. WwW.Hourb.com


2. gigahost.com




چند تا دیگه هم خواهم گذاشت.....

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


شرکت‌های هاستینگ وب به کاربران اینترنت امکان می‌دهند وب‌سایت‌هایشان را روی فضای وب در دست‌رس بازدیدکنندگان قرار دهند. تعداد زیادی از این شرکت‌ها وجود دارند که فضای هاست و اتصال اینترنتی وب‌سایت را برای مشتریان‌شان فراهم می‌کنند. علاوه بر انواع مختلف هاستینگ شامل هاست اشتراکی، هاست اختصاصی، هاست مجازی، هاست مدیریت شده و هاست ابری شرکت‌ها و وب‌سایت‌هایی نیز وجود دارند که سرویس‌های هاست مجانی یا رایگان در اختیار کاربران وب می‌گذارند.

 

مزایای هاست‌های رایگان

در این سرویس‌ها که معروف‌ترین آن‌ها سرویس‌های وبلاگ‌نویسی‌اند کاربر می‌تواند محتوای وب‌سایتش را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای در فضای سرور شرکت هاستینگ آپلود کند. این نوع سرویس مناسب افرادی است که تازه فعالیت‌شان در فضای اینترنت شروع کرده‌اند و می‌خواهند با فرآیند ایجاد وب‌سایت بیش‌تر آشنا شوند. هم‌چنین افرادی که می‌خواهند وبلاگ‌نویسی را شروع کنند در بسیاری موارد عجله یا تمایل چندانی برای پرداخت هزینه برای فضای هاست ندارند. برای این افراد نیز استفاده از هاست‌های رایگان تنها راه حل است.

در سرویس‌های هاست پولی درآمد شرکت هاستینگ از مبلغی است که مشتریان فضای هاست به طور دوره‌ای –سالانه یا ماهانه- می‌پردازند. اما شرکت‌های هاست مجانی برای کسب درآمد و ادامه‌ی سرویس‌دهی عمدتاً به تبلیغات متکی‌اند. این تبلیغات به صورت متن یا بنر در وب‌سایت‌های مشتریان قرار داده می‌شود.

مزیت اصلی سرویس‌های هاستینگ وب مجانی همان پول نخواستن است. بنابراین برای افرادی که تازه کارشان را در اینترنت آغاز کرده‌اند یا تنها به دنبال طرح مسایل مورد علاقه‌ی خود در وب هستند و منفعت اقتصاد خاصی را از این کار خود دنبال نمی‌کنند یک انتخاب مناسب هستند. برای افرادی که تنها می‌خواهند محتوایی محدود را در یک فضای وب کوچک نمایش دهند و با تبلیغات ناخواسته یا نداشتن نام مستقل برای وب‌سایت‌شان مشکلی ندارند نیز این نوع فضاهای هاست پیش‌نهاد خوبی است. به‌ویژه که مزیت دیگر این فضاهای رایگان این است بیش‌تر وب‌سایت‌های ارایه دهنده‌ی هاست مجانی ابزارها و محیط یک‌پارچه با کاربری آسان و امکاناتی نسبتاً منطقی برای آپلود صفحه‌های وب در حساب‌های رایگان در اختیار کاربران‌شان می‌گذارند. این کار به این دلیل انجام می‌شود که فضاهای هاست رایگان بیش‌تر مورد توجه و استفاده‌ی کاربران تازه‌کار و نابلد است که راحتی کار با این ابزارها برایشان جذاب است و هم‌چنین کاربر پس از عادت کردن به یک محیط مدیریت محتوا کم‌تر میل به تغییر دارد و به این شکل شرکت‌ها می‌توانند کاربران خود را حفظ کنند و بر ارزش مجموعه‌ی وب‌سایت‌هایشان و میزان بازدیدکنندگان‌شان بیفزایند که در بالا بردن درآمد این وب‌سایت‌ها از راه آگهی‌ها بسیار مؤثر است.

 

معایب سرویس‌های هاست رایگان

با مطالب گفته شده احتمالاً تا حدودی می‌توانید معایب این گونه سرویس‌ها را نیز حدس بزنید. نخستین نکته این است که کاربر در اغلب موارد مجبور است نمایش تبلیغاتی را که خود انتخاب نکرده در سایتش بپذیرد. ممکن است کاربر از لحاظ محتوایی با این تبلیغات مشکل داشته باشد یا به جهت زیبایی‌شناختی تمایلی به نشان دادن این تبلیغات نداشته باشد. این مطلب به‌ویژه در مورد کاربرانی که برای آغاز کسب و کار آنلاین یا معرفی خدمات حرفه‌ای خود در فضای وب رو به این هاست‌های رایگان می‌آورند نامطلوب است. زیرا ممکن است بازدیدکنندگان‌شان را درباره‌ی هویت آن‌ها، وابستگی‌هایشان، و نوع خدماتی که ارایه می‌دهند سردرگم کند.

علاوه بر این کاربر سرویس هاست رایگان نمی‌تواند ادعایی در مورد درآمد این تبلیغات داشته باشد. سود تبلیغ منبع اصلی درآمد شرکت هاستینگ رایگان است و این شرکت تمایلی به تقسیم این درآمد با کاربران رایگان خود –هر چقدر هم وب‌سایت‌های این کاربران باعث جذب بازدیدکننده شود- ندارد. در هاست‌های پولی کاربر در اختیار تمام جنبه‌های فضای هاست و وب‌سایت خود را دارد و در صورت تمایل به نمایش تبلیغات در سایتش خود تصمیم می‌گیرد به چه میزان و چه نوع تبلیغاتی در سایتش انجام دهد و درآمدش نیز به جیب خود او می‌رود و شرکت هاستینگ حقی در این درآمد ندارد.

هم‌چنین در اغلب سرویس‌های هاست مجانی نام دامنه‌ی وب‌سایت کاربر یا یک دایرکتوری از نام وب‌سایت شرکت هاست مجانی یا یک زیر دامنه (ساب‌دومین) از آن است مثلاً به صورت yourname.hostingname.com یا www.hostingname.com/yourname و کاربر نام دامنه‌ی اختصاصی خود را ندارد. در مورد هاست‌های پولی کاربر یک نام دامنه‌ی منحصر به فرد و مختص خود ثبت می‌کند و نامی از شرکت هاستینگ در نام وب‌سایت او نیست.

فضای هاست فراهم شده در سرویس‌های هاستینگ رایگان اغلب محدودیت زیادی دارد و ممکن است اجازه‌ی آپلود بیش‌تر فایل‌ها مانند عکس، صوت، ویدیو، مستندات،… در این فضاها داده نشود. در مورد هاست‌های پولی کاربر فضای وب را متناسب با نیازهای خود تهیه می‌کند و در اغلب موارد در صورت نیاز می‌تواند به‌سادگی فضای خود را با پرداخت هزینه‌ی لازم ارتقا دهد. به علاوه یک هاست پولی معمولاً امکاناتی مانند ایمیل، ایجاد دیتابیس متناسب با نیاز، حق انتخاب و نصب سیستم‌های مدیریت محتوا متناسب با ضروریات سایت و سلیقه‌ی کاربر، امکان ایجاد حساب‌های FTP، دست‌رس به کنترل پنل با امکانات کامل برای اعمال مدیریت بر تمام جنبه‌های سایت را در اختیار مشتریان خود می‌گذارند و البته کاربر از پشتیبانی کامل شرکت هاستینگ و اطمینان از جبران خسارت در صورت بروز هر گونه مشکل برخوردار است.

 

جمع‌بندی معایب سرویس‌ها هاست رایگان

به صورت خلاصه هاست‌های رایگان یا مجانی محدودیت‌های متعددی دارند:

  1. ۱-قرار دادن تبلیغات از طرف شرکت هاستینگ در وب‌سایت مشتریان. برای وب‌سایت غیرتجاری این تبلیغات ممکن است بازدیدکننده را آزار دهد و برای وب‌سایت تجاری وجود چنین تبلیغاتی غیرحرفه‌ای است.
  2. ۲-در هاست‌های رایگان پشتیبانی از مشتری اغلب یا محدود است یا به کل وجود ندارد. معمولاً تنها منبع اطلاعات کاربر بخش سؤالات متداول و راهنمای وب‌سایت است. به هر حال وقتی پولی پرداخت نمی‌شود نمی‌توان انتظار پشتیبانی تخصصی داشت.
  3. ۳-امکان خرابی سرور، محدودیت پهنای باند، عدم امکان گسترش وب‌سایت، و اشتراک منابع یک سرور مجانی با هزاران وب‌سایت دیگر از عوارض یک سرویس هاست مجانی است. اگر سایتی به شکل مناسب در دست‌رس نباشد بازدیدکنندگان زیادی از آن روی‌گردان می‌شوند.
  4. ۴-فضای هاست رایگان محدود است و امکان ارتقا نیز ندارد. کاربر امکان آپلود بیش‌تر انواع فایل‌ها را مانند تصویر، صوت، ویدیو، مستندات در این فضاها ندارد. بنابراین کاربر مجبور است برای قرار دادن این گونه فایل‌ها در وب‌سایتش یک هاست ذخیره‌ی فایل رایگان یا پولی نیز تهیه کند.
  5. ۵-اغلب نام وب‌سایت شما یک ساب دایرکتوری یا ساب دومین از نام وب‌سایت هاست رایگان است. اغلب کاربران دوست دارند نام وب‌سایت‌شان فقط به خودشان تعلق داشته باشد. برای وب‌سایت‌های تجاری این مطلب اهمیت فوق‌العاده دارد.
  6. ۶-در هاست‌های رایگان در بسیاری موارد کاربر به قالب تولید محتوای فراهم شده توسط شرکت هاستینگ محدود است و امکان ایجاد تغییراتی زیادی در آن ندارد. با علاوه کنترل پنل کامل هاست و امکاناتی نظیر ایمیل روی دامنهی شخصی و در فضای هاست شخصی در اختیار کاربر نیست.
  7. ۷-بسیاری از هاست‌های رایگان از لحاظ شکل وب‌سایت نهایی محدودیت‌هایی برای کاربران‌شان ایجاد می‌کنند و عموماً وب‌سایت و وبلاگ‌های تولید شده روی این سایت‌ها تا حد زیادی فرمت و قالب مشابهی دارند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler Twitter Facebook Google Bookmarks Digg yahoo Technorati 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


برای بسیاری فکر جا به جا کردن وب‌سایت از یک هاست به هاست دیگر ترسناک است. اما در واقعیت اگر بدانید که دقیقاً باید به چه ترتیبی هاست‌تان را عوض کنید کار چندان سختی در پیش ندارید. تغییر هاست را می‌توانید حتا بدون داون شدن و از کار افتادن سایت انجام دهید. در این مطلب یاد می‌گیریم چگونه به ترتیبی که سایت در جریان روند جابه‌جایی از کار نیفتد یا داون نشود یا از دست‌رس خارج نشود هاستش را عوض کنیم.

نکته: برای این‌که سایت‌تان داون نشود حتماً در نظر داشته باشید که تا پیش از کامل شدن مراحل انتقال سایت به هاست تازه حساب هاستینگ قدیمی‌تان را از بین نبرید. اگر از هاست فعلی‌تان ناراضی هستید دلیلی ندارد که نتوانید چند ساعت دیگر هم حضور سایت‌تان روی همان هاست را تحمل کنید. عجله نکنید؛ نخست مطمئن شوید که سایت‌تان روی هاست جدید بدون مشکل کار می‌کند. بعد حساب‌تان پیش شرکت هاست قبلی‌تان را غیرفعال/کنسل کنید و دامنه‌تان را روی هاست جدید تنظیم کنید.

 

۱-یک هاست جدید پیدا کنید و سفارش هاست بدهید:

اول باید شرکت هاستینگ جدیدی پیدا کنید که به نظرتان خدمات و کیفیت هاستش بهتر است. بهتر است تحقیق کافی کنید تا مجبور نشوید باز هم به دلیل راضی نبودن سایت‌تان را به شرکت سومی انتقال دهید. وقتی تصمیم‌تان را گرفتید یک بسته/پلن هاست مطابق مشخصات مورد نظرتان سفارش دهید و مطمئن شوید هاست جدیدتان فعال است و می‌توانید به کنترل پنل آن وارد شوید.

در این مرحله شما هنوز دامنه‌تان را روی هاست قبلی نگه داشته‌اید؛ بنابراین برای دست‌رس به پنل هاست جدید باید با مشخصات کاربری‌یی که دریافت کرده‌اید به IP پنل هاستینگ شرکت یا آدرسی که شرکت هاستینگ برای دست‌رس به پنل در اختیارتان می‌گذارد وصل شوید.

 

۲-از همه‌ی فایل‌های سایت‌تان که روی هاست قدیمی دارید بکاپ بگیرید:

این کار ساده است اما ممکن است بسته به اندازه‌ی سایت‌تان وقت‌گیر باشد. به هر حال این کار اساسی است. احتمالاً اگر شما وب‌ماستر زرنگی باشید قبلاً‌ به طور مرتب از کل وب‌سایت‌تان بکاپ تهیه کرده‌اید. بکاپ شما باید حاوی آخرین فایل‌های سایت‌تان باشد. همه‌ی فایل‌هایتان را مثلاً از طریق FTP دانلود کنید. فراموش نکنید که از دیتابیس‌هایتان هم بکاپ بگیرید. فایل‌هایتان را از روی هاست قبلی پاک نکنید؛ بگذارید تا آخر کار سایت‌تان روی هاست قدیمی بماند.

۳-فایل‌هایتان را در هاست جدیدتان آپلود کنید:

با استفاده از پنل یا FTP هاست جدید فایل‌هایتان را آپلود کنید. برای دست‌رس به FTP باید از IP و مشخصات کاربری FTP که شرکت هاستینگ جدید در اختیارتان گذاشته یا از زیردامنه‌ی موقت (Instant Alias) که این شرکت برایتان می‌سازد استفاده کنید. معمولاً این دامنه‌ی موقت به صورت yourdomain.com.hostingdomain.com است. برای دست‌رس به FTP اول این اسم یک .ftp اضافه کنید.

 

۴-حساب‌های ایمیل‌تان را دوباره بسازید:

اول از طریق نرم‌افزارهای ایمیل‌خوان مانند Outlook از کل ایمیل‌هایتان بکاپ بگیرید چون بعد از تعویض هاست دیگر این ایمیل‌ها در صندوق پستی‌تان نخواهند بود. سپس برای این‌که بعد از انتقال کامل سایت روی هاست جدید هیچ کدام از ایمیل‌هایی را که برایتان فرستاده می‌شود از دست ندهید همه‌ی حساب‌های ایمیلی را که روی هاست قبلی داشتید در حساب هاستینگ تازه‌تان ایجاد کنید. مثلاً اگر یک ایمیل info در هاست قبلی داشتید یک ایمیل info هم اینجا بسازید.

۵- مطمئن شوید که سایت‌تان روی هاست تازه بدون هیچ مشکلی کار می‌کند:

حتماً دوست ندارید پس از انتقال سایت تازه به دنبال رفع مشکلاتی باشید که در سیستم جدید ممکن است با آن‌ها رو‌به‌رو شوید. اول مطمئن شوید که همه‌ی قابلیت‌های سایت‌تان روی هاست جدید هم کار می‌کنند. برای این کار می‌توانید همان طور که در گام سوم توضیح دادیم از instant alias استفاده کنید یا روی یک دامنه‌ی دیگر که متعلق به خودتان است یا با پنل آن دست‌رس دارید یک ساب‌دومین موقت ایجاد کنید و مشخصات رکوردهای DNS آن را روی هاست جدیدتان قرار دهید و سایت‌تان را موقتاً روی آن ساب دومین قرار دهید. به هر ترتیب سایت‌تان را بالا بیاورید و خیال‌تان را راحت کنید که ایرادی پیدا نکرده است.

 

۶- نیم سرورهای (DNS) دامنه‌تان را تغییر دهید:

حالا که خیال‌تان از همه جهت راحت شده می‌توانید DNSتان را به هاست جدید تغییر دهید. تنظیمات DNS مورد نیاز را شرکت هاستینگ جدید در اختیارتان می‌گذارد و معمولاً به صورت ns1.hostingdomain.com و ns2.hostingdomain.com هستند.

تغییر آدرس‌های DNS را باید از طریق شرکت ثبت دامنه‌تان انجام دهید. معمولاً شرکت‌های ثبت دامنه به شما یک پنل کاربری می‌دهند که از آن طریق می‌توانید نیم سرورهای مربوط به هاست‌تان را روی دامنه تنظیم کنید. اگر دامنه‌تان را از طریق شرکت هاستینگ قدیمی‌تان ثبت کرده‌اید هم از طریق پنل کاربری یا پنل دامنه‌ای که آن شرکت در اختیارتان گذاشته می‌توانید این کار را انجام دهید. این کار به معنی انتقال دامنه نیست و در بیش‌تر موارد برای تمدید یا انتقال دامنه‌تان باز هم با شرکتی که ثبت دامنه را برایتان انجام داده سر و کار خواهید داشت.

در هاست جدیدتان هم مطمئن شوید سایت‌تان را روی دامنه‌ی خودتان قرار داده‌اید.

 

۷-منتظر انتشار تغییرات DNS بمانید:

بعد از تغییر نیم سرورها ۲۴ یا حداکثر ۴۸ ساعت (و اغلب کم‌تر از این مدت) طول می‌کشد تا این تغییرات در اینترنت منتشر گردد. در این زمان انتظار سایت شما هم‌چنان روی هاست قدیمی بالا می‌آید و به تدریج با انتشار نیم سرور جدید دامنه‌تان سایت از روی هاست جدید خوانده خواهد شد. وقتی انتشار تغییرات DNS کامل شد همه‌ی درخواست‌ها برای دامنه‌ی شما از روی هاست جدید پاسخ داده خواهند شد و دیگر نیازی به هاست قبلی‌تان ندارید.

 

۸-حساب هاست قدیمی‌تان را ببندید یا تا پایان دوره‌اش نگه دارید:

حالا که دیگر به هاست قدیمی هیچ نیازی ندارید (بعد از حدود ۴۸ ساعت) و بعد از این‌که مطمئن شدید وب‌سایت‌تان از روی هاست جدید بالا می‌آید (مثلاً از طریق پینگ گرفتن و مشاهده‌ی IPی سایت‌تان) می‌توانید اشتراک هاست‌تان را در شرکت هاستینگ قدیمی کنسل کنید. اگر هم پرداخت‌تان سالانه بوده و هنوز از دوره‌ی اشتراک هاست‌تان مدت قابل توجهی مانده و با بستن حساب بر اساس قراردادتان نمی‌توانید ادعای برگشت پول یا حتا بخشی از آن کنید می‌توانید محض محکم‌کاری آن حساب را هم نگه دارید تا دوره‌اش تمام شود، شاید به کارتان آمد! یک وقت دیدید با وجود همه‌ی دقت و تحقیق در مرحله‌ی انتخاب با هاست جدیدتان هم به مشکلی برخوردید.

با این ترتیب موفق شده‌اید هاست‌تان را عوض کنید و سایت‌تان را بدون هیچ داون شدن و از دست‌رس خارج شدنی روی هاست جدید بالا بیاورید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler Twitter Facebook Google Bookmarks Digg yahoo Technorati 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد


آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 876
    کل نظرات کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 8
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 576

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 749
    باردید دیروز باردید دیروز : 994
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 6,869
    بازدید ماه بازدید ماه : 19,477
    بازدید سال بازدید سال : 144,430
    بازدید کلی بازدید کلی : 1,446,505

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 3.135.219.78
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :


مطالب تصادفی


صفحات اضافی سایت


لینک دوستان